Monday, 30 December 2013

HARGA TERKINI S-ELEMENT PROMOSI 15%

Harga terkini s-element:-
1box/15sachet :rm130sm/140ss
2box/30sachaet:rm220sm/230ss

2kotak cukup untuk pengunaan sebulan....
Jom pakai2 try s-element untuk mengurangkan berat badan anda.....


Nak try jgn lupa  
Taip S-ElementSlim
Hantar sms/whatsapp ke 0176426500/0176034301 (nur)
@
Wechat id:norzaimira(mama hannauzma)
E-mail:nursiblings@gmail.com

Saturday, 5 October 2013

TESTIMONI TERBARU


“Saya berani jamin anda dapat mengurangkan berat anda kerana saya sendiri telah menggunakan nya dan berjaya kurus…kalau cakap ubat kurus dah macam2 saya guna…dari yang mahal sampai lah yang paling murah. Last2 saya berminat utk mencuba S-Element. Masa ambil S.Element saya tidak perlu mengawal pemakanan cuma perlu minum air masak yang banyak untuk mendapat kesan yg drastik. Dalam masa 35 hari saja saya dpt menurunkan berat saya dari 66 kg sampai skrg 57kg. Saiz seluar pun dh pakai size 27 dari size 29. Kwn2 juga terkejut melihat diri saya yg berubah dgn begitu cepat sekali. Itu pun belum abis lg 1 kotak. Sekarang saya dah berjaya mencapai target saya. Jadi apa tunggu lagi impian anda juga pasti akan tercapai. Terima kasih s.element!!!”


     
HARGA: 1 kotak RM150 (ss RM160) ada 20 peket utk 20 hari.
HARGA PROMOSI: Beli 2 + PERCUMA 1, hanya RM300 (ss RM320) sahaja, JIMAT utk penggunaan 2 bulan.
FREE POSTAGE
ORDER SEKARANG taip “SE”
SMS @ WSAPP 017-6426500/017-7372509
ATAU EMEL KE nursiblings@gmail.com
KLIK UNTUK INFO DAN DETAILS PRODUK S-ELEMENT

Thursday, 11 July 2013

CONTEST SLIM & TRIM WITH S-ELEMENT...EMAS AKAN MENJADI MILIK ANDA


Salam semua..Jom sertai contest "SLIM & TRIM WITH S-ELEMENT"!
Anda bakal memenangi hadiah emas jika terpilih sebagai pemenang!Jangan lepaskan peluang ni.Contest bermula 7 Julai 2013 hingga 7 Sept 2013.

Ambil gambar sebelum & selepas menggunakan S-element dalam tempoh 2 bulan ini.TERHAD KEPADA 100 penyertaan sahaja.

Anda kurus anda mungkin menang emas!!Tuah kita tak siapa tahu kan..

1 BOX/20 paket S-Element =RM150(SM)/RM160(SS)
BUY 2 FREE 1 =RM300(SM)/RM310(SS).Set ni cukup untuk sebulan 1/2.Postage RM10(POSLAJU)

Untuk RESULT yang cepat boleh ambik sehari 2pkt..
Produk S-Element ni 2 in 1 kerana ia mengandungi fiber di dalamnya sebab tu "PENURUNAN LAJU & PEMBUANGAN LAWAS"
Sesuai untuk wanita ,lelaki,ibu menyusu juga warga emas(as long tiada penyakit kronik)

BERMINAT?
SMS/WHATSAPP/VIBER
NORZAIMIRA 017-6426500/017-7372509

U LOSE U WIN

SLIM SEMUDAH 1...2...3

 
 
Terma & Syarat Peraduan
 
Terma & Syarat Peraduan "Slim & Trim with S Element"

  1. Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 21 tahun dan ke atas.
  2. Bukti pembelian perlu disimpan sebagai rujukan pihak Redqi Solution
  3. Tempoh peraduan adalah dari 7hb Julai 2013 dan berakhir pada 7hb September 2013. Redqi Solution berhak untuk membatalkan mana-mana penyertaan atau meminda Tempoh Peraduan tanpa sebarang notis. 
  4. Semua penyertaan yang lengkap mestilah diterima oleh Penganjur sebelum 14hb September 2013 (Tarikh Tutup). Semua penyertaan yang diterima selepas tarikh tutup dikira tidak layak.
  5. Untuk menyertai Peraduan ini, Peserta hendaklah membuat pembelian minimum 3kotak Produk S Element dan menghantar Gambar Testimoni Sebelum & Gambar Testimoni Selepas.
  6. Gambar Testimoni mestilah hanya seorang bukan beramai-ramai.
  7. Gambar Testimoni mestilah jelas dengan posing yang menarik.
  8. Gambar Testimoni bersama kotak Produk S Element akan diberi keutamaan.
  9. Gambar Testimoni Sebelum dan Selepas perlu ditangkap bersama Kalender terbaru untuk memastikan gambar yang di ambil adalah gambar terbaru 
  10. Pemenang dipilih melalui Gambar Testimoni yang di beri.
  11. Peserta yang menyertai peraduan ini adalah bersetuju dengan segala terma dan syarat serta akur dengan keputusan Pihak Penganjur. Semua keputusan adalah muktamad dan segala bantahan tidak akan dilayan.
  12. Redqi Solution berhak untuk menggunakan mana-mana gambar testimoni untuk tujuan komersil seperti iklan akhbar,website,bunting dan leaflet yang diserahkan oleh peserta sebelum/semasa/selepas peraduan ini untuk tujuan pengiklanan dan promosi tanpa sebarang bantahan.

Friday, 5 July 2013

MAI TRY S-ELEMENT

Dah bermacam produk dicuba tapi tak berkesan? MAI cuba S-ELEMENT!! Insya Allah dengan izin Allah. Yang penting kita telah berusaha untuk kesihatan diri sendiri.

Saya MEMBANTU anda KURUS DAN SIHAT dengan S-ELEMENT :
~ 100% FOOD BASE dari sumber alami
~ sesuai untuk VEGETARIAN
NO SIDE EFFECT
~ Sedap, Murah, Mudah
~ Tanpa diet
~ Tanpa lapar
~ Tanpa senaman
~ Tanpa perlu mengira kalori setiap hari
~ Tanpa stress
~Sedap sangat rasa lemon asam boi
~ Semuanya dengan izin Allah jua

ORDER SEKARANG!
SMS @ WSAPP 0176426500(NORZAIMIRA)
Harga Semenanjung
1 kotak RM150 ada 20 sachet untuk 20 hari
PROMOSI ~ Beli 2 kotak PERCUMA 1 kotak ~ RM300 shj.
3 kotak untuk 2 bulan! JIMAT!

Postage pos laju RM10

Wednesday, 26 June 2013

4HARI TURUN 3KG DENGAN S-ELEMANT


 "4 hari mengamalkan S-ELEMENT,berat saya turun 3kg!Bahagian pinggang & punggung turut mengecil kerana seluar dah longgar!"
Memang hebat penangan S-ELEMENT ni kan..Rasa ia pun SEDAP.Perisa jus lemon asam boi.Tiada kesan cirit birit & sakit perut melampau.Anda dinasihatkan minum air kosong 3 liter sehari dan perlu elakkan makan malam selepas jam 7 malam.Tiada senaman berat yang memenatkan.If nak bersenam lagi bagus kan.Anda boleh dapat kesan berganda kan.
S-ELEMENT berfungsi membakar lemak anda,meningkatkan metabolisme,mengawal selera makan,detox & membantu menangani masalah sembelit anda secara semulajadi.
Berminat?Hubungi,

017-6426500/017-7372509(NOR) 

Saya akan bantu anda kurus sehingga berjaya!Jika berat anda lambat turun,tips-tips  akan diberi.Setiap pertanyaan akan dibalas sebaiknya^_^
HARGA S-ELEMENT